Jelentkezés és a kurzus elvégzésének menete

A tanfolyam 12 kurzusból áll. A jelenlegi, kísérleti megrendezéssel másfél éves (kb. 15 hónap, a nyári szünetet is beleértve) lefolyású, havonta kell elvégezni egy anyagrészt, és a végén tesztvizsgát írni. Egy anyagrész elvégzése a következő módon történik:

·         A Bibliaiskolára az alábbi formanyomtatvány kitöltésével és elküldésével lehet jelentkezni. Pásztori ajánlást (vagy aláírást) is kérünk. A jelentkezés elfogadásáról visszajelzést küldünk. A kitöltött Jelentkezési lapot küldd el a buzamag.szabker@gmail.com címre.

·         Utána be kell fizetni (át kell utalni) az első (Bibliaismeret Bevezetés) kurzus díját, 3000 Ft-ot a következő bankszámlára: 10401048-00032824-00000003 (K & H Bank). Ez a bankszámlaszám a honlap elején is fel van tüntetve. Fontos! A befizetésnél feltétlenül tüntesd fel megjegyzésben a saját neved és az adott kurzus nevét!

·         Utána megkapod a belépési kódot. A kód segítségével megjelenik a kurzus (3 vagy 4 részből álló) jegyzete. A jegyzet szövegét görgetve olvashatod, de pdf formában le is töltheted.

·         Mindegyik jegyzetrész végén video-előadás foglalja össze, egészíti ki a tananyagot.

·         Mód van kérdéseket feltenni az anyaggal kapcsolatban. Minden kurzusnál fogunk interaktív találkozót rendezni Zoom, vagy GoogleMeet programmal, egy megbeszélt időpontban, kb. a következő tanfolyam kezdése előtt egy héttel. Ez alkalommal a feltett kérdésekre reagálunk, és az anyag egyes kérdéseit beszélhetjük meg, részletezhetjük szükség szerint.

·         Ha úgy érzed, felkészültél, nekiállhatsz megoldani a tesztet. Minden teszt 100 pontos, a teljes anyagot érinti, de csak a jegyzetben foglaltakat, az előadást nem. A jegyzetek igyekeznek a tárgyalt témát alaposan, részletesen kifejteni, hogy a későbbiekben segédanyagként is használhasd. Viszont a tesztek csak a lényegre koncentrálnak, nem igénylik minden apró részlet tökéletes tudását.

·         Kérjük, hogy a teszt kitöltése előtt alaposan olvasd el a vonatkozó információkat!

·         A választható kérdések eredményét a teszt befejezése után rögtön láthatod, a kifejtős kérdésekét csak a javítás után.

·         Az értékelés: min. 51 pont elérésével „megfelelt”, 85 pont felett „dicséretes”. 51 pont alatt a tesztet meg kell ismételni. Ez ritkán fordult elő eddig, ha valaki készült. Kérjük, hogy a tesztet lehetőleg a következő kurzus indítása előtt oldd meg, mert az egymásra halmozódó feladatok egyre megterhelőbbek.

·         Utána lehet jelentkezni a következő kurzusra a díjösszeg befizetésével. A jelenlegi megrendezésben havonta indítjuk az új kurzust. Így sem a tanfolyamdíj befizetése, sem a tesztek megoldása nem lesz megterhelő.

·         Van lehetőség nyomtatott formában is megvásárolni a jegyzeteket, egyenként 2400 Ft-ért.

·         Ha mind a 12 kurzus tesztjét sikeresen megoldottad, a Búzamag Bibliaiskola az elvégzésről oklevelet ad. Ez igazolja azt hogy sikeresen elvégezted a Bibliaiskolát, de önmagában másra nem jogosít. A gyülekezeted és a te felelősséged, hogy a megszerzett tudást hogyan használod fel a szolgálatodban: ebben áll a Bibliaiskola igazi lényege és célja!

Kívánjuk a Bibliaiskola elvégzéséhez, és a szolgálatodhoz Isten gazdag áldását!


Utolsó módosítás: 2024. január 19., péntek, 20:39